Kauza PVC: Slovensko pápežskejšie ako pápež - Bieliková, Iveta
Zrušenie zákazu výroby spracovania a spotreby PVC na Slovensku v NR SR. Dôsledky zákazu pre slovenský chemický priemysel. Vlastnosti PVC. Výroba PVC na Slovensku. Spôsoby likvidácie PVC.