Poistenie zamestnávateľa za škodu pri úraze a chorobe - Moravčíková, Marta
Zmeny v poistení za škodu pri úraze a chorobe platné od 1.4.2002. Vznik poisťovacej povinnosti. Vymeriavací základ a identifikačné údaje. Opravný výkaz. Platobný styk so Sociálnou poisťovňou. Povinnosti pri uplatňovaní nárokov na škodu - fyzické osoby, zamestnávateľ. Pracovné úrazy a choroby z povolania v r. 2001 za jednotlivé kraje Slovenska.