Spôsoby realizácie protimonopolnej, súťažnej, resp. konkurenčnej politiky - Tokárová, Mária
Podstata a ciele protimonopolnej politiky. Efektívny systém protimonopolnej politiky. Diferencie medzi jednotlivými systémami protimonopolnej politiky, ich pôvod. Špecifiká ich historického vývoja. Systém protimonopolnej politiky vo vyspelých a tranzitívnych krajinách.