Podnikanie globálnej firmy v lokálnom prostredí - Štefanec, Ivan
Globalizácia a zahraničné investície na Slovensku. Globálny systém Coca-Cola. Lokálne pôsobenie systému Coca-Cola. Skúsenosti globálnej firmy v lokálnom prostredí.