K otázkam (ne)využitých možností transformácie ekonomiky SR - Vincúr, Pavol
Vývoj zamestnanosti a možnosti substitúcie pracovníkov produkčnej sféry rastom práce a miera zhodnocovania výrobných vstupov. Počet zamestnaných bez materskej dovolenky. Pokles pracovníkov a náhrada rastom produktivity práce. Rast produktivity práce podľa odvetví.