Nad výsledky výzkumu symbolů - Koudelka, Jan
Významné poslanie symbolov v marketingovom prístupe. Pohľad na niektoré výsledky výskumu v rámci grantu GAČR "Symbolika spotrebného správania" publikované katedrou marketingu VŠE Praha. Výskyt symbolov v reklame. Dekódovacie procesy. Skúmanie toho, ako symboly v marketingu vnímajú, dekódujú spotrebitelia.