Sponzorství má své požadavky - Tomek, Gustav
Chápanie sponzorstva ako cielenej spolupráce, pri ktorej dostáva sponzorovaný zmluvne dojednané peňažné platby, vecné dary, či služby. Strategické plánovanie sponzorstva. Operatívne plánovanie sponzorstva. Kontrola výsledkov - audit sponzorstva.