Zmeny v legislatíve upravujúcej popskytovanie podpory pre rozvoj bývania - Giller, Pavol
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla o zmenách v legislatíve upravujúcej poskytovanie podpory pre rozvoj bývania. Program podpory rozvoja bytovej výstavby realizovanej formou poskytovania bankových záruk za úvery.