Vyhláška MS SR o stanovení všeobecnej hodnoty majetku
Vyhláška č. 86/2002 o stanovení všeobecnej hodnoty majetku s prílohami základného postupu pri stanovení hodnoty podniku a jeho častí, nehmotného investičného majetku, nehnuteľností a stavieb, strojov a strojových zariadení, elektrotechnických zariadení, cestných vozidiel, finančných investícií, zásob, pohľadávok, finančného majetku, cudzích pasív.