Systém prideľovania dotácií bude prehľadnejší - Sedlák, Miro
Rozhodnutie vlády SR o zverejňovaní a udeľovaní dotácií štátnym orgánom cez internet. Informácie na internete budú musieť byť aktualizované minimálne raz za štvrťrok. Nedostatočná transparentnosť v poskytovaní dotácií. Dotácie deformujú trh. Vhodné ciele na poskytovanie dotácií. Najvhodnejšie sú priame dotácie.