Nové daňové úvery pre právnické osoby - Borodovčák, Michal
Zákonom č. 565/2001 Z.z. o investičných stimuloch bol doplnený zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov o dva nové paragrafy, a to par. 35b a par. 35c. V týchto paragrafoch sú upravené podmienky pre nové formy daňových úverov.