Zmeny v oblasti zamestnanosti účinné od 1. januára 2002 - Burák, Emil
Štátna pomoc na rozvoj regiónov prostredníctvom investičných stimulov. Pojmové vymedzenie investičných stimulov. Podmienky poskytovania investičných stimulov. Úľava na dani pre príjemcov investičných stimulov. Príspevok na vytvorenie nového pracovného miesta a na rekvalifikáciu zamestnancov.