India sa začína prebúdzať - Schönwiesner, Roman
Netransparentná hospodárska politika brzdí rast Indie. Očakávaný ekonomický rast v r. 2002. Vývoj HDP na obyvateľa. Reforma bankovníctva. Prílev priamych zahraničných investícií do Indie. Niektoré investície ostávajú často len na papieri. Problémy krajiny s ostrovom Maurícius.