Podnikatelia budú platiť daň zo straty? - Hyránek, Eduard, 1955-
Problémy ustanovenia o minimálnej výške preddavkovo platenej dane za zdaňovacie obdobie v zákone č. 561/2001 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach príjmov v znení neskorších predpisov.