Doprava - kľúčový faktor hospodárstva - Miškovičová, Mária
V oblasti cestnej infraštruktúry sa výstavba diaľničného systému riadi podľa dokumentu Nový projekt výstavby diaľníc a rýchlostných ciest. Vláda ho odsúhlasila na svojom rokovaní uznesením č. 162. Prehľad projektov výstavby cestnej siete na Slovensku.