Hospodárska súťaž - Baťo, Rado
Z obsahu: Patrón európskej hospodárskej súťaže má ostré zuby. Piliere hospodárskej súťaže v EÚ. Štátna pomoc je doménou konkurenčnej politiky únie. Prvá otvorená kapitola sa ukázala ako jedna z najťažších. Spor úradníkov je sporom o podstatu štátnej pomoci. Daňové prázdniny v súčasnej podobe Slovensko neobháji.