Prvá pomoc prepusteným - Môciková, Renata
Pomerne novou službou, ktorá má pomôcť tým, ktorí sú nútení opustiť svoju firmu je outplacement. Proces, ktorý má pracovníkovi pomôcť zorientovať sa na trhu práce a nájsť vhodné zamestnanie. Agentúry realizujúce outplacement. Cena služby outplacement.