Všadeprítomná a nepostrádateľná - Sadloňová, Marianna
Reklamný trh na Slovensku a jeho špecifiká. Pôsobenie reklamy na spotrebiteľa. Výdavky na inzerciu a ich stúpajúci trend. Štruktúra reklamného trhu na Slovensku. Prieskum názoru spotrebiteľov na reklamu v rôznych druhoch médií.