Expanzívna politika a podnikateľská prax - Horská, Elena
Vykonávanie marketingu v podmienkach medzinárodného prostredia. Dva základné prístupy firmy pri tvorbe ponuky pre zahraničný trh - adaptačný a štandardizovaný.