Sýty hladnému neverí - Rejta, Štefan
Hodnotenie summitu v Monterey o spoločnom postupe v otázke svetovej chudoby. Spôsoby pomoci. Ciele rozvoja podľa OSN. Obchod ako nástroj rozvoja. Nedostatok riešení závažných problémov. Kritika summitu.