Zmeny v zákone o zamestnanosti od 1. januára 2002 - Dugovičová, Katarína
Národná rada SR schválila skupinu zákonov, ktoré s účinnosťou od 1. januára 2002 menia a dopĺňajú zákon NR SR č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti v znení neskorších predpisov. Zákon č. 504/2001 Z.z. Zákon č. 505/2001 Z.z. Zákon č. 556/2001 Z.z. Zmeny vyplývajúce z predmetných noviel zákona o zamestnanosti.