Kotlerovo záporné desatoro - Lipianska, Ľudmila
Význam marketingových nákladov v súčasných podmienkach na svetových trhoch. Súlad medzi marketingovou stratégiou plánom a jeho napĺňaním. Analýza typických chýb v marketingu. Osvedčené spôsoby nápravy.