Ekonomie zdravotní péče - osobní zdravotní účty - Holman, Robert
Problematika nákladov na zdravotnú starostlivosť. Zdravotná starostlivosť ako voľný statok. Financovanie zdravotnej starostlivosti, dva prístupy financovania: zdravotné poistenie a zdravotné sporenie. Osobné zdravotné účty. Singapurský systém sociálnej a zdravotnej starostlivosti. Systém osobných zdravotných účtov v Juhoafrickej republike. Možnosti osobných zdravotných účtov v Českej republike.