Zamyšlení nad sociální doktrínou ČR - Krebs, Vojtěch
Poňatie sociálnej doktríny v Českej republike. Sociálnu doktrínu je možné chápať ako dokument, ktorý vymedzí základnú dlhodobejšiu orientáciu sociálnej politiky. Potreba sociálnej doktríny. Obsahové zameranie sociálnej doktríny. Dôvody konštituovania sociálnej doktríny v ČR.