Teórie inflácie - Táncošová, Judita
Rôzne prístupy na vysvetlenie inflácie, vysvetlenia rôznych teoretických smerov. Prístupy dvoch teoretických koncepcií: Keynesovo chápanie inflácie. Monetaristické názory na infláciu.