Vliv sociálních služeb a jejich rozvoje na trh práce - Zamykalová, Lenka
Úvahy o tzv. nových povolaniach v súvislosti s trhom práce a sociálnymi službami. Sociálne služby z pohľadu úradov práce. Záujem nezamestnaných o prácu v sociálnych službách. Sociálne služby z pohľadu poskytovateľov. Perspektíva uplatnenia nezamestnaných v sociálnych službách.