Formovanie stratégie sociálno-ekonomického rozvoja - Vincúr, Pavol
Formovanie stratégie sociálno-ekonomického rozvoja. Otázky variantného charakteru sociálno-ekonomickej stratégie a využitie variant pri jej tvorbe. Charakteristika obsahu a metodiky sociálno-ekonomickej stratégie z dlhodobého časového hľadiska. Tabuľka: Kvantifikácia scenára strednodobého vývoj ekonomiky SR. Zložky agregátneho dopytu a HDP.