Tarifné platy pedagogických pracovníkov vzrástli - Reiselová, Eva
Zákon o verejnej službe mení mzdovú stupnicu v školstve. Zavedenie samostatnej platovej tabuľky pre pedagogických pracovníkov. Zvýšenie platov v priemere o 20 perc. bolo podmienené ministerstvom financií znížením osobných príplatkov. Priemerné mzdy pedagogických a nepedagogických zamestnancov školstva.