Flexibilní formy zaměstnávání v zemích Evropské unie - Kotrusová, Miriam
Zmeny na trhu práce vyspelých priemyselných krajín - rast flexibility zamestnania a organizácie pracovnej doby. Práca na čiastočný úväzok, vývoj a základná charakteristika. Problémy súvisiace s rozvojom zamestnanosti na čiastočný úväzok. Zmeny podmienok zamestnania na čiastočný úväzok. Pokračovanie v budúcom čísle.