Karel Engliš - politik, vědec a pedagog - Blažek, Jiří
V roku 2001 pripadá štyridsiate výročie úmrtia Karla Engliša - významnej osobnosti novodobých českých dejín. Pripomenutie niektorých najdôležitejších míľnikov života K. Engliša - politika, vedca a pedagóga.