Sčítanie obyvateľov, domov a bytov na Slovensku - Olexa, Milan
Údaje získané pri poslednom sčítaní obyvateľov na Slovensku v máji 2001 - veková a národnostná štruktúra, štruktúra obyvateľstva podľa náboženského vyznania, domový a bytový fond SR, neobývané byty, ukazovatele úrovne bývania SR, počet osôb na jeden byt. Základné údaje o obyvateľstve SR podľa krajov.