Zahranično-obchodná bilancia agropotravinárskeho sektora - Stehlo, Pavol
Analýza agrárneho zahraničného obchodu SR v období 1994-1999 komentuje rozbor slovenského agrárneho exportu a importu v rokoch 1994-1999. Obsahuje stručný opis postavenia v medzinárodnom agrárnom trhu a rozhodujúce konjunkturálne zmeny, ktoré vplývali na slovenský agrárny vývoz a dovoz v roku 1999.