Úspešný a možný vývoj agropotravinárskeho obchodu SR s krajinami CEFTA - Matošková, Dagmar
Hodnotenie vývoja zahraničného agrárneho obchodu v členských krajinách CEFTA. Napriek dohode o liberalizácii agrárneho obchodu nedošlo k podstatnému zvýšeniu tohto obchodu. Príčiny možno vidieť v poklese poľnohospodárskej výroby, nedostatočnom marketingu a v poklese dopytu po potravinách v týchto krajinách. Možnosti pozitívnych zmien.