Intenzita poľnohospodárskej výroby (porovnanie Slovenska s vybranými krajinami sveta) - Jurášek, Prokop
Posudzovanie intenzity poľnohospodárskej pôdy na Slovensku a porovnanie s vybranými krajinami sveta. Porovnanie je v hodnotových ukazovateľoch a zahŕňa rastlinnú a živočíšnu výrobu a celkovú poľnohospodársku výrobu.