Flexibilní formy zaměstnávání v zemích Evropské unie - Kotrusová, Miriam
Pokračovanie z č. 2/2002. Dočasné formy zamestnania. Vývoj a základné charakteristiky zamestnania na dobu určitú. Problémy súvisiace so zamestnaním na dobu určitú. Flexibilita foriem zamestnaní v ČR.