Státní dluh ČR - Dufek, Petr
Analýza súčasnej úrovne štátneho dlhu z hľadiska jeho determinant, časovej štruktúry, jeho formy ap. Možnosti financovania tohoto dlhu na domácich a zahraničných finančných trhoch. Makroekonomická situácia ČR. Situácia štátneho a verejného dlhu. Charakteristiky dlhu ČR. Zhodnotenie možností zadlžovania štátu. Vlastné hodnotenie rizikovosti ČR.