Konvergence, euro a měnová politika - Frait, Jan
Príprava ČNB na pristúpenie ČR k bezhotovostnému euru, t.j. zapojenie sa do projektu EMU. Voľba stratégie menovej politiky, voľba režimu menového kurzu v jednotlivých fázach prístupového obdobia, voľba rýchlosti pristúpenia ČR do do EMU. Konvergencie a menová politika. Inflačné ciele a zbližovanie cenových hladín. Voľba kurzového režimu.