Analýza konsolidovaných účtovných výkazov (kvantitatívny prístup) - Sedláček, Jaroslav
Analýza likvidity. Definícia likvidity. Ukazovatele likvidity. Analýza aktivity. Definícia aktivity. Analýza zadlženosti. Financovanie podniku vlastným alebo cudzím kapitálom. Hodnotenie a interpretácia výsledkov analýzy skupiny podnikov.