Niektoré problémy implementácie európskych noriem - národný sekretariát TC - Tomášiková, Eva
Prispôsobenie štruktúry normalizačných orgánov na národnej úrovni, štruktúre európskych normalizačných orgánov. Činnosť národného sekretariátu - zabezpečenie všetkých odborných činností pri príprave európskej normy na národnej úrovni. Etapy vyprácúvania európskych noriem.