Možnosti optimalizácie výšky nákladov - dovoz tovaru - Šimková, Eva
Niekoľko druhov colného režimu definuje colný zákon podľa toho, aký cieľ sa s tovarom sleduje. Aký je rozdiel medzi colným skladom a režimom uskladnenia v colnom sklade. Typy colných skladov. Kto môže prevádzkovať colný sklad. Aké tovary možno skladovať a aké operácie možno vykonávať v colnom sklade. Možno predávať tovary umiestnené v colnom sklade. Výhody režimu uskladnenia v colnom sklade.