Knowledge as a key to a company's succes in the knowledge-based economy - Skrzypek, Elžbieta
Veda ako dôležitý faktor ovplyvňujúci úspech firmy, ktorý funguje v podmienkach zmien. Zdôraznenie podstaty a užitočnosti riadenia vedou v učiacej sa spoločnosti. Podstata hospodárstva vychádzajúceho z vedných poznatkov.