Analýza inflace v české ekonomice pomocí P-STAR modelu - Kulhánek, Lumír
Charakteristika modelu P-STAR - modelu inflácie ako relatívne jednoduchého indikátora inflačných tlakov. Konštrukcia modelu P-STAR. Vývoj cenových medzier v ČR 1994-2000. Verzia P-STAR modelu inflácie pre ČR a jeho odhady. Test stability odhadnutých koeficientov. Postupy výpočtov.