Nejdokonalejší počítač - Deutsch, David
Úvahy o využití fyzikálnych kvantových javov v informačných technológiách budúcnosti. Význam kvantového algoritmu pri skrátení času vyhľadávania správneho riešenia. Kvantová interferencia ako prostriedok zdieľania čiastkových výpočtov v počítači. Dôsledky použitia kvantových počítačov pre vývoj šifrovacích systémov v budúcnosti.