Z bludného kruhu spirála - Dubská, Drahomíra
Vývoj argentínskej ekonomiky od roku 2000. Vonkajšia zadlženosť štátu. Krytý schodok bežného účtu. Pomer argentínskeho dlhu a dlhovej služby k príjmom z exportu. Vplyv previazanosti argentínskej ekonomiky s americkou. Nízke domáce úspory a priame investície. Opatrenia vlády na povzbudenie konkurencieschopnosti exportérov.