Čo prináša nový zákon o cenných papieroch a investičných službách? - Chovancová, Božena
Autorky sústreďujú pozornosť na dva subjekty - obchodníci s cennými papiermi a centrálny depozitár. Obchodník s cennými papiermi a jeho postavenie vyplývajúce zo zákona. Garančný fond investícií. Centrálny depozitár a jeho charakteristika.