Sociálny fond (tvorba, použitie, zdaňovanie) - Valicová, Viera
Zákony upravujúce tvorbu a použitie sociálneho fondu. Tvorba sociálneho fondu. Použitie sociálneho fondu. Použitie sociálneho fondu u zamestnávateľa, kde sa kolektívne vyjednáva a zamestnávateľa, kde sa kolektívne nevyjednáva. Zdaňovanie príjmov zo sociálneho fondu. Príklady.