Trendy v obchode
Stúpa počet značkových predajní. Vie zákazník oceniť originalitu? Vyrábame pre zahraničné trhy. Konkurencia z katalógu. Úspech majú výpredaje. Dĺžka cesty nového odevu k recyklácií. V Európe sú naše výrobky pod značkou zadávateľa. Aké odevy, kde a prečo nakupujú naši spotrebitelia. Textil pod lupou SOI. TOP 40 maloobchodníkov s odevmi, obuvou a textilom.