Zahraničný agropotravinársky obchod a jeho očakávaný vývoj v podmienkach členstva EÚ - Stehlo, Pavol
Komentár na základe rozboru colnej štatistiky slovenského agrárneho zahraničného obchodu, kritické zhodnotenie jeho proporcií, teritoriálnej a komoditnej sklady a postavenia slovenského agrárneho zahraničného obchodu vo vonkajších obchodných vzťahoch SR. Objasnenie aktuálnych otázok, týkajúcich sa zapojenia slovenského poľnohospodárstva a potravinárskeho priemyslu do medzinárodnej deľby práce, rozmeru a štruktúry agrárneho zahraničného obchodu. Aktuálny vývoj zahraničného agropotravinárskeho obchodu SR. Predpokladaný vývoj v podmienkach členstva v EÚ.