Determinanty reálných investic a jejich význam v kontextu vývoje ekonomiky ČR - Soustružník, Jiří
Princípy determinácie reálnych investícií a ich aplikácia na vývoj reálnych investícií v ČR. Základný model determinácie reálnych investícií, jeho rozšírenie o problematiku rizikovosti a kapitálovej štruktúry a porovnanie s prístupom založeným na pridelovaní kapitálu. Závery empirických analýz. Príklad ČR.