Odraz transformácie sociálneho zabezpečenia v právnom poriadku Slovenskej republiky od poslednej konferencie (od 1. lúla 1999) - Gajdošíková, Ľudmila
Kvalitatívne a kvantitatívne zmeny v oblasti transformácie sociálneho zabezpečenia. Prehľad kľúčových zákonov upravujúcich problematiku sociálneho zabezpečenia.